4 дни с малък ръчен багаж

4 дни с малък ръчен багаж

40х30х20 - Предизвикателството е прието!

Чудите се защо предизвикателство? Ами такова е. Ето и моята ситуация –  Wizz Air, пътуване само с ръчен багаж към студена дестинация, продължителност 4 дни, и на всичкото отгоре когато си жена… Не е лесно, но определено не е и невъзможно. 

Ако не сте пътували с WizzAir ще обясня накратко за багажа. Със себе си на борда можем да вземем само един малък ръчен багаж с размери 40х30х20см. Стандартния малък куфар с размер 55х40х323 и тегло до 10кг. може да бъде качен на борда само срещу доплащане за Wizz Priority. Други позволени предмети, които можем да вземем по време на полета са: книга, одеало, патерици, при деца под 2-годишна възраст – храна и др.

WizzAir Baggage 2019

Официалното Info, качено на сайта на авиокомпанията

Погледнато реално 4 дни не са толкова много време. Единствения проблем е с дрехите – те трябва да са доста по-топли, съответно ще имаме проблем с обема.. Признавам си – стана ми лошо. Няколко дебели пуловера, удобни дънки, задължителните тоалетни принадлежности, любим голям шал /аз ги обичам да са като одеала/… о и да не забравя power bank-a! 😀 За къде сме без него.. 😀 Приятно четиво за висенето по летищата и полета също е задължително. Относно гримовете – взимам спирала, фон дьо тен и най-задължителното – любимото малиново червило, защото без него не мърдам никъде. Добавих още няколко неща и официално мога да споделя, че това беше най-бързото приготвяне на багаж, което съм правила някога. И въпреки, че се придържах към моите трикчета за спестяване на място, чантата ми за път ще се пръсне по шевовете.

wizzair baggage

Ето така изглежда чантата. Да се надяваме, че не съм пропуснала нещо важно. Тръгвам към летището с малко багаж и още по-малко грижи, защото идващите 4 дни са заслужената почивка, която чакам от доста време, а когато изживяването е споделено с любим човек, крайният резултат е още по-добър. ^^

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *