За Ross Diaries

Ross Diaries

Здравейте от мен, Диана! ^^

Любител съм на цветното – вътре в нас, в природата, любител на морето и прекрасните плажове, на вкусната храна, хубавите книги, зареждащите тренировки, и най-вече на пътуванията, които са в могат да накарат всичко в мен да ликува!

Малките неща – те ме карат да се усмихвам, да се вълнувам, и понякога да не намирам достатъчно време за сън, за да мога да им се отдам напълно:
– Пътуванията – красивите места, които посещавам, и в които намирам себе си. 
– Хубавата храна, чието качество и приготвяне определено имат значение, и която все по-трудно можем да си набавим последните години.
– Вдъхновението, което може да бъде просто една хубава книга, стара забравена песен, черно-бял филм, сутрешната ми тренировка, един мил жест…

Рецепти? Или как фокусът на RossDiaries се промени от пътувания към вкусни здравословни изкушения?

Започнах RossDiaries през 2018г. с идеята да споделям повече за пътуванията ми, за всички емоции покрай тях, които да запаметя като в дневник – моят онлайн дневник. Така и беше до края на 2019г. Плановете си вървяха, билетите за поредните пътувания бяха закупени, хотелите букнати, но март 2020г. рязко промени нещата… От малка обичам да готвя – сещам се че винаги исках да помагам на баба в кухнята. Дали на 5-6 години съм помагала или пречила е друг въпрос, но интереса ми продължи и в по-зряла възраст. Седейки вкъщи по време на локдауна имах достатъчното време да приготвям здравословните храни, а в последствие започнах да заменям продукти и да превръщам любими мои рецепти в по-нискокалорични или по-здравословни. Нямаше пътувания за споделяне, затова качих 1-2 рецепти, а после това стана навик. Приготвянето на храна ми помага да релаксирам, да усещам спокойствие, а усмивките и онова приятно „Мммм…“, излизащо от устaта на дегустаторите, ме кара да се чувствам наистина щастлива!

foodie vegan cake
Ross Diaries