Доза щастие

Доза щастие

Периодът в който се намираме никак не е приятен. Не бих искала да задълбавам по темата, да давам каквото и да мнение, защото не мисля че има смисъл. Най-важно е да пазим себе си и своите близки. Приемаме всичко като едно предизвикателство, което е било необходимо да се случи, и което да успеем да преодолеем по-най добрия начин, за да ни направи по-силни. 

Необходима ни е доза щастие в трудните моменти

Ситуацията на изолация вкъщи със сигурност ни потиска до някаква степен, или поне по-активната част от населението. Имам познати, домошари по природа, които изключвайки причината поради която са вкъщи, се наслаждават максимално на всеки ден. За повечето хора, както и за мен самата, това е абсолютно непоносимо. Както аз казвам – освен ако не съм болна или нямам домашни задължения, не се задържам вкъщи. След като се наложи това да се промени, започнах да търся какво ли не из интернет пространството. И не говоря за Facebook! Там фийда ми ежеминутно прелива от информация за случващото се в момента, снимки на тоалетна хартия и консерви, както и хиляди „забавни“ визуализации на човек, който всеки ден имаме възможността да слушаме на живо. В началото беше забавно, но на 19-тия ден вече наистина не е. Ето защо, наред с работата и интересните книги, за които преди все не оставаше време, започнах да търся позитивното онлайн.

Споделям малко от страничка, на която попаднах вчера. Много приятно, позитивно, цветно и зареждащо съдържание – точно от това имаме нужда в момента.

доза щастие - the happy broadcast

В страницата си The Happy Broadcast, авторът Mauro Gatti споделя само хубави новини и интересни факти от цял свят, визуализирайки ги по много симпатичен начин, който няма как да не те накара да се усмихнеш. Разбира се, не липсват и публикации по темата COVID-19, но внимание е отделено само на по-позитивната страна на нещата – брой оздравели, как можем да си помагаме един на друг, как да се пазим. 

 

доза щастие - the happy broadcast
доза щастие - the happy broadcast
доза щастие - the happy broadcast
доза щастие - the happy broadcast
доза щастие - the happy broadcast

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *