3 коледни филма от Netflix – 2020 edition

3 коледни филма от Netflix – 2020 edition

Когато Коледа наближава няма как да не дойде моментът за онези сладко-лигавите филми, в които винаги има happy end. Да, да, за романтичните става въпрос. Не бих казала че съм голям фен на този тип истории, но си имам моментите когато искам да си пусна нещо точно такова. Споделям 3 коледни филма от Netflix, които ми допаднаха. Не бих казала че са нещо особено, но са приятни, весели, и идеални за убиване на около час и половина в неделния след обед.

Midnight at the Magnolia

Midnight at the Magnolia

Дългогодишни близки приятели, които имат свое радио предаване, и които заедно с целите си семейства винаги прекарват празничните вечери заедно. Дали и как могат най-добрите приятели да станат нещо повече?

Следващия си бях пуснала още в края на Октомври. Беше от първите които пуснаха, а и се оказа достатъчно приятен, за да влезе в моите 3 коледни филма от Netflix.

Holidate

Holidate

Когато вашите те натискат за семейство, а ти си минал определена възраст – чудно. Когато празниците идват, всички около теб са с половинката си, а ти не само мразиш всички тези „специални“ дни, но и отново си сам. Какво повече можеш да направиш, освен да хванеш напълно непознат, който да бъде твоят „плюс един“ на всеки празник?

Operation Christmas Drop Netflix

Operation Christmas Drop

Приятен, свързан с хубави традиции, и Кат Грахам в главната роля… Дали Ерика, помагайки на нуждаещите се, и доказвайки се в работата си, ще успее и да се влюби?

Последният не ми допадна чак толкова, но на фона на всички банални истории за царства, принцеси и принцове, които Netflix предлага този сезон, тези ми се откроиха.

Разбира се, винаги можем да си пуснем старите коледни класики с бузест Дядо Коледа, Рудолф, и коледното чудо, в което никой не вярва от самото начало, за да ни стане наистина весело. Както е тръгнало няма да имаме особено много опции за социален живот и идния месец, така че забърквайте горещия шоколад, пригответе си нещо готино за хрупкане и релаксирайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *